Värdegrundsarbete

Vi på Stockholms Paddlarklubb tänker under våren 2020, inleda ett värdegrundsarbete i vår förening. Detta med anledning av att föreningen har växt under senaste åren, något som vi tycker är väldigt roligt och spännande. Detta innebär även att vi i föreningen behöver tänka till kring struktur och vidare utvecklingsarbete för att föreningen skall fortsätta att vara hållbar.

Värdegrundsarbetet är något som skall genomsyra hela föreningen och därför söker vi en representant från respektive inriktning i föreningen; motion, havskajak/långfärd, tävling och ungdomsverksamhet

Arbetet görs med hjälp av en idrottskonsulent från Stockholms idrottsförbund som kommer processleda arbetsgruppen. Vilket kommer innebära tre fysiska träffar där vi tillsammans skapar tydlighet kring föreningens verksamhetsidé, värdegrund och vision. Detta är ett chans att vara med och påverka vad just du tycker Stockholms Paddlarklubb ska stå för och vart vi är på väg. Har du ett brinnande engagemang för värdegrundsfrågor så är detta något för dig! För att utveckla föreningen måste man kunna tänka nytt och då är det viktigt att höja blicken och se framåt. Man kan påverka framtiden eller låta den lunka på. Vi i vill göra ett aktivt val för att möta framtiden och utveckla Stockholms Paddlarklubb.

Vill du vara med i arbetsgruppen för värdegrundsarbetet eller vet du någon som är som klippt och skuren för detta arbete så anmäl dig, eller tipsa oss, i länken https://forms.gle/YviEEzmYpsdWpHEt7. Sista anmälningsdagen är 20/1-2020. Om du har några frågor kan du maila lucas@spk.nu .