KLUBBKLÄDER

Hej kära medlem i Stockholms Paddlarklubb

Vår webshop för klubbkläder är nu öppen och vi hoppas att många kommer att använda sig av detta erbjudande.

Vi har valt en leverantör känd för högfunktionella och slitstarka plagg med 100% återvunnen polyester och europeisk produktion. De har dessutom allsköns kvalitets och miljöcertifieringar där vi kan ha koll på hela leveranskedjan, allt för vår vackra natur vi paddlar i.

Det är ett urval av träningskläder samt vardags/ supporterkläder som erbjuds under denna begränsade tid, dessutom några standardplagg från Trimtex.

Webshopen stänger den 20/4 med förväntad leverans till klubben under vecka 23.

Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt. Nedan följer hjälplänkar och information om hur du går tillväga för att logga in i webshopen:

Starta gärna med att kolla informationsfilmen om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här: youtube

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se denna informationsfilm:

storlek

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen:

shop

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen. ”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in” Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: SthlmPaddlar



Övriga förtydliganden gällande kollektionen:

Egendesignad neck tube eller s.k Buff ligger EJ i shopen men kommer finnas att köpa på

klubben från v20, betalning 120kr via Swish på plats.

Elite sleeves är tänkta som ett mer versatilt alternativ till den långärmade ”Free”

(företrädesvis ihop med ”Run” t-shirt). Däremot spelar tekniken oss ett spratt och visar inte finessen i trycket av dessa ”ärmar” då det sitter på undersidan och kommer synas framifrån när ni kommer paddlandes. Stockholms på höger och Paddlarklubb på vänsterarm. Man kan skymta trycket på denna bild

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.
 
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.
Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Avslutningsvis, om du orkat läsa ända hit erbjuder klubben ALLA medlemmar en rabattkod som ger 350kr rabatt på Advance jacket (herr/dam). Rabattkoden är: SthlmpaddlarAdvance

All lycka med din beställning

/ Stockholms Paddlarklubb

Lucas Ahlin-hamberg