Extra V29 - Anmälan Kanotskola 2021

 

————————————————————————-

Anmälan för 2023 kan hittas
här. Kanotskolan för 2023 döpts om till SPK funcamp

————————————————————————-

 
 
 
SPk FUncamp.png

Vill du uppleva sommarens antagligen roligaste vecka? Då är det dags att anmäla dig till 2020 års upplaga av den mycket populära kanotskolan! Kanotskolan är på Stockholms paddlarklubb lokaler ligger vid Kanaanbadet (Blackeberg).

Kanotskolan är ett dagsläger för barn och ungdomar mellan 8–15 år. Under veckan kommer de att introduceras för kanotsporten och ges möjligheten att paddla en mängd olika typer av kanoter, såsom sprintkajak (K1) besättningspaddling (K2 och K4), havskajak, kanadensare, drakbåt och polokanot. Mycket landbaserade aktiviteter kommer också hinnas med, och självklart kommer det finnas tid över till att bada. Veckan är med andra ord fylld med roligheter.

Det brukar även bli en dag med kvällsaktiviteter per läger där familj och vänner är välkomna ner till klubben för att prova på att paddla och äta korv. På grund av Corona kommer mer information om huruvida denna kväll blir av när vi ser hur restriktionerna ser ut i sommar.

Jag blir så peppad av den glädje som sprids under kvällen och den allmänna “inga problem”- inställningen som finns på klubben.
— - deltagande förälder
IMG_8398.JPG
IMG_8831.JPG

I år kommer det arrangeras tre kanotskolor, två i början av sommarlovet och en i slutet av lovet strax innan skolan drar igång. På den första kanotskola får bara deltagare som inte gått kanotskolan anmäla sig. På dom två andra kanotskolorna får alla anmäla sig.
Tyvärr kommer vi ta in färre barn än vanligt i år och därför kommer man endast få delta på ett läger. Vi rekommenderar därför att alla som är sugna på att paddla mer att kommer på våra ungdomsträningar under terminerna.

  • Kanotskola 1 Vecka 24 - Måndag - Fredag (14 - 18 juni)  - 1800kr - FULLBOKAD

    • Endast deltagare som inte gått kanotskola förut

  • Kanotskola 2 Vecka 25 - Måndag - Torsdag ( 21 - 24 juni) - 1550kr - FULLBOKAD

  • Kanotskola 4 Vecka 29 - Måndag - Fredag( 19 - 23 Juli) - 1800kr

  • Kanotskola 3 Vecka 32 - Måndag - Fredag (9 - 13 augusti) - 1800kr - FULLBOKAD

Nytt för i år är syskonrabatt. Vi på SPK vill att alla ska ha råd att ha flera syskon på kanotskolorna och har därmed en syskonrabatt som innebär att för varje syskon som går på kanotskolan blir anmälningsavgiften lägre. Ange då i varje betalning vilket syskon i ordningen som anmäls. Samma rabatt för V29 som V24 och V32.

Namnlös.png

Upplägget för veckan är som följer: Ledare kommer att finnas på plats mellan 08:30-15:30, men lägret kommer att pågå mellan 09:00-15:00. Vanligtvis startar dagen med en paddeltur, som vid 10-tiden pausas för fruktstund som ofta sker ute på vattnet. Vid 12-tiden bryter vi för lunch och därefter kör vi igång eftermiddagsaktiviteten som pågår till 14:30, då dagen avslutas med gemensamt mellanmål och hämtning 15:00. En rekommendation från ledarna är att ta med minst fyra par ombyten per dag, då alla barn kommer bli blöta.

IMG_4116.JPG

I priset ingår frukt på förmiddagen, lunch och mellanmål. Därtill även lån av kanoter och tillhörande utrustning. Deltagarna kommer också få varsin vattenflaska och en t-shirt med kanotskoletryck på.

Information om betalning kommer efter anmälan. För att anmäla sig behöver man bli medlem i klubben det kostar 300kr för en ungdom. Detta ska göras i samband med anmälan. Det är först när betalningen är gjord som platsen blir reserverad.

I medlemskapet ingår även två träningar i veckan med ungdomssektionen under ett kalenderår.

 Vi reserverar oss för att kanotskolan kan bli inställd på grund av corona eller få anmälningar. Vid inställd kanotskola återfås hela betalningen.

IMG_8794.JPG
IMG_6736.JPEG
IMG_8695.JPG

SPK anser att alla barn, oavsett ekonomisk situation ska kunna delta på våra läger. Föräldrar till medlemmar kan därför ansöka om reducerad lägeravgift via klubben. För att få information hur man går tillväga, vänligen kontakta ungdom@spk.nu

Hoppas vi ses i sommar!
Ungdomssektionen SPK